avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inregistrare video in instanta - Distrugere de bunuri
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inregistrare video in instanta - Distrugere de bunuri

In fata garajului meu isi parcheaza masina regulat diferite persoane.
Cu 2 luni in urma intr-o seara mi-am pierdut controlul si i-am rupt unuia ambele oglinzi.
Un alt vecin are montat niste camere de supraveghere deasupra garajelor, si mi-a surprins actul de razbunare. Pagubitul luat un avocat si are pretentii sa-i platesc 2000 de lei oglinzile (mai mult decat costa masina), si 3500 de lei daune morale.
Mentionez ca inregistrarea video e de rezolutie mica si nu se desluseste fata, dar dupa silueta si freza posibil sa fiu identificat.
Vecinul a inmanat iunregistrarea politistului care a venit la fata locului, fara ca politistul sa o ceara.
Da stiu , sunt vinovat , dar ca sa ma dezvinovatesc putin - nesimtitul nu si-a lasat nici macar un bilet cu nr de tel in bord, am claxonat acolo 15 minute , cate blesteme am luat de la vecini.... apoi m-am hotarat sa sun la politie, am constatat ca nu mai am nr politiei in telefon, am incercat sa caut pe net , nu mergea netul, am sunat la o prietena nu a raspuns, atunci am pierdut firul si am comis-o.

Sunt ingrijorat de urmari. Deocamdata nu stie nimeni cine sunt, (am garajul inchiriat de la o persoana ce locuieste in germania). Inca nu a ajuns la mine nimic.
1. As dori sa stiu daca risc inchisoarea pentru aceasta fapta?
2. E valabila proba video? Avand in vedere ca nu sa emis un ordin judecatoresc pentru preluarea acestei probe. Calitatea proasta a imaginii.
3.As dori niste sfaturi cum ar fi indicat sa procedez in continuare.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Wasilus , utilizator 17:09, 25 Ianuarie 2021
Pai cum nu stie nimeni cine sunteti , din moment ce deja vi s-a cerut rezolvarea pe cale amiabila ? Riscati dosar penal, pentru distrugere din culpa.
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2021
latka, utilizator
Nu imi stie nimeni identitatea. Ma stie doar dupa infatisare. Nu mi sa cerut mie personal nimic, am aflat de la vecini . pagubitul nu e prea agreeat acolo, tot din motive ca parcheaza ca un nesimtit.
Si credeti ca nu exista nici o posibilitate sa va fie aflata identitatea, daca politia chiar vrea si gaseste proprietarul ?
Pagubitul luat un avocat si are pretentii sa-i platesc 2000 de lei oglinzile (mai mult decat costa masina), si 3500 de lei daune morale.

de unde stiti ?
Am aflat de la o vecina a pagubitului.

Alte discuții în legătură

Blocare acces garaj ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua. Aseara am fost in vizita la parinti mei si de obicei parchez pe aleea unui garaj unde o firma are inchiriat spatiul respectiv. Baietii care au ... (vezi toată discuția)
Ocupare abuziva parcare rezidentiala privata Iosimdr Iosimdr Locuim intr-un bloc cu 6 apartamente care dispune de 6 locuri de parcare primite de fiecare pe baza de contract de vanzare-cumparare. Parcarea reprezinta cota ... (vezi toată discuția)
Bună seara, va rog frumos daca puteti sa ma ajutati. locuiesc ... Viorelionelcreativ2021@gmail.com Viorelionelcreativ2021@gmail.com Bună seara, va rog frumos daca puteti sa ma ajutati.locuiesc împreună cu concubina și fiica acesteia care se afla in carucior cu rotile cu un handicap f ... (vezi toată discuția)