avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara, va rog frumos daca puteti sa ma ajutati. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara, va rog frumos daca puteti sa ma ajutati. Locuiesc ...

Bună seara, va rog frumos daca puteti sa ma ajutati.locuiesc împreună cu concubina și fiica acesteia care se afla in carucior cu rotile cu un handicap f grav,tetrapareza spastica.am fost amenințați,toata familia de către copilul unei vecine cu care nu vorbim demult,am facut plîngere penală pt amenințare,fata a facut atacuri de panica si este sub tratament. Poliția spune că nu l găsește. Ne am mutat în alta localitate,exact acolo locuieste si acest vagabond de 30 de ani cunoscut ca hot,gainar,etc,acesta a continuat să ne amenințe iar intr o noapte ne a tăiat cauciucurile de la mașină, am sunat la 112,i am surprins silueta pe camera video dar nu i se vede fața bine.de aproape 3 saptamani poliția ne spune să așteptăm,ca ne vor chema ei...nici macar declarație nu mi a luat.ne este teama de acest vagabond ca poate să mai facă și altceva.va rog frumos învățați ma ce putem face din punct de vedere legal.multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:33, 30 August 2022
Din pacate, astfel de situatii horror se rezolva foarte greu.
Ar trebui ca politia sa va audieze deoarece asa se incepe si pana il gasesc va mai dura.
Era bine sa il fi gasit repede din punct de vedere operativ pentru audiere caci timpul este in favoarea lui.
Ar fi bine sa aveti avocat care sa puna ceva presiune pe politie deoarece se misca cam lent.
Ar fi bine sa aveti avocat care sa participe la audierea lui ca sa puna presiune si pe aceasta persoana suspecta.
Ar fi bine sa aveti un avocat rau dar bun...sau bun dar rau...cum preferati...ca sa se implice destul de tare in ancheta si la audiere.
Politistii se tem ca nu il vor dovedi, cred eu.
Este posibil sa astepte sa mai patiti ceva ca sa aiba si probe mai clare.

Scris din Bucuresti 2022
Ultima modificare: Marți, 30 August 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din martor in suspect STeveless STeveless Buna ziua! Ce e de facut cand esti suspectat pentru marturie mincinoasa ? Citat in art 273 alin1. cp Avocatul meu spune ca v-a cere o amanare ca pleaca in ... (vezi toată discuția)
Am furat si nu am primit citatie!! blegu12345 blegu12345 Buna ziua. Au trecut 30 zile de cand m-a prins paznicul intr-un magazin cu produse neachitate. Dupa toate demersurile, am fost la politie, am semnat un proces ... (vezi toată discuția)
Plangere politie pentru amenintare bogdan2014 bogdan2014 Buna seara. Am un cetatean dintr-un bloc vecin care m-a amenintat foarte urat cu fapte violente. Vreau sa-i fac plangere pentru amenintare. Problema este ca nu ... (vezi toată discuția)