avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Activitate Petrebogdan1987

Activitate Petrebogdan1987

Buna ziua. Revin cu acest subiect. Mentionez ca am fost acuzat de viol in art 218 alin 1. M-am împăcat cu fosta si a mers la procuror si ca retras plângerea spunandule ca nu mai vrea să imi faca rau din motivele iei personale. Deci plângerea de către partea vătămmata a fost retrasa. Asi dori sa stiu daca mai pot fi pedepsit sau urmarit penal.
Buna ziua. Revin cu acest subiect. Mentionez ca am fost acuzat de viol in art 218 alin 1. M-am împăcat cu fosta si a mers la procuror si ca retras plângerea spunandule ca nu mai vrea să imi faca rau din motivele iei personale. Deci plângerea de către partea vătămmata a fost retrasa. Asi dori sa stiu daca mai pot fi pedepsit sau urmarit penal
. cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Convorbirile telefonice nu se intercepteaza asa aiurea, interceptarile se fac in baza unui mandat de supraveghere tehnica emis de judecator.
Situatia dvs este complicata, angajati-va avocat si stabiliti impreuna strategia apararii.

Buna ziua. Am o relatie de 5 luni cu o femeie maritata iar dupa ultima noastra relatie sexuala a plecat acasa si aproximativ dupa 4 ore am hotarat sa nui mai raspund la telefon si iam spus ca incheiem relatia. Doamna sa inervat foarte tare a venit la mine aproximativ 10 km pe jos si in momentul in care a intrat in curte a inceput sa isi rupa hainele si a sunat la 112 si ma acuzat de viol. A luato o ambulanta smurd a inceput cercetarile si pana in momentul de fata sunt acuzat de viol. Este posibil as dovedesc ca sunt ne vinovat?. Oare politia face interceptarile telefonice si pot fi valabile in apararea mea?. Nu sau gasit leziuni si alte agresiuni doar ca am fost ultimul cu care a avut contact.