avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Activitate cavalieri

Activitate cavalieri

GabrielaA a scris:

Dvs. sunteti constestatorul, nu avea rostul depunerii unei intampinari. Repuneti dosarul pe rol pentru ca este in interesul dvs.

De ce nu poate fi in avantajul meu sa mai lungesc situatia creata? Trebuie sa predau permisul ? Asta as vrea sa aflu !
Va multumesc.
- "Am inaintat o intampinare prin care am cerut o amanare pe motiv ca am solicitat si nu am primit raspuns de la primaria sector 1 Bucuresti cu privire la statutul parcarii"; am dorit ca raspunsul lor sa fie una din probe.
- Trebuie sa predau permisul in situatia actuala? Sau dupa perimarea cauzei?
Va multumesc din nou si... :) revin cu o intrebare.
Am avut un termen de judecata pe 25.09.2008. Anterior acestei date am inaintat o intampinare prin care am cerut o amanare pe motiv ca am solicitat si nu am primit raspuns de la primaria sector 1 Bucuresti cu privire la statutul parcarii (carrefour feeria, proprietate privata sau de care, drum deschis circulatie publice sau nu, avize etc). Dar nu am solicitat insa judecarea cauzei in lipsa. Acum cateva zile am primit de la Jud. Sector 1 o instiintare din care rezulta faptul ca nici DGPMB-BPR nu a solicitat judecarea in lipsa si prin urmare procesul este suspendat (au luat cunostinta si de intampinarea mea). Inteleg chestiunea suspendarii procesului dar intrebarea este CE FAC CU PERMISUL ??? (acesta fiind la mine).
In termen de 15 zile sa cer redeschiderea cauzei (desi am termen nelimitat ptr. asta) sau pot sa o las asa (in aer) ?
Ce avantaje vs. dezavantaje ar fi ???
Va multumesc!
Chitanta mandatului postal si timbrul judiciar le-am pus in plic.
cioan a scris:

Contestatia trebuie depusa in termen de 15 zile de la data constatarii contraventiei la Judecatoria de care apartine localitatea unde s-a produs evenimentul.

Mi-a fost retinut permisul pentru neacordare de prioritate intr-o parcare de pe raza de competenta a Sectorului 1 Bucuresti.
Intrucat masura mi se pare "netemeinica si nelegala" am inteles sa depun contestatie. Eu sunt din Tulcea.
Contestatia impreuna cu celelalte documente necesare pot fi trimise si prin posta? Daca da, cum procedez cu taxa de 1 leu si timbrul judiciar? Certificatul de grefa il pot primi la fel?
Daca trebuie sa le depuna altcineva in numele meu, certificatul de grefa in cat timp de la depunere poate sa il ceara? La depunere sau dupa cateva zile? Cate?
Sunt amanunte pe care nu le-am gasit pe nicaieri!
Ma puteti ajuta?

Inca ceva: am gasit asta in OUG 69 din 2007:
3) Dovada inregistrarii plangerii depuse la judecatorie in termenul prevazut la alin. (1) se prezinta de contravenient la unitatea de politie din care face parte agentul constatator, care va efectua mentiunile in evidente si ii va restitui permisul de conducere...
Intrebarea este: Unde ma prezint pentru a primi permisul daca acesta este trimis la IPJ Tulcea?

Respect!