BUNA ZIUA
Daca eu am avut o altercatie adica lovire intr o alta tara in ungaria si fapta si cazul sa solutionat acolo amandoi am semnat ca nu depunem plangere penala nici eu nici el si nu avem nici o pretentie unu fata de celalat .
In tare el a fost la medicul legist am fost si eu mi am scos unul am 3 4 zile intrebarea este urmatoarea .
Ar putea sa imi mai face ceva in tara sa depuna plange penala daca totul sa incheiat in ungaria ???va rog frumos sa imi raspundetii
Bună ziua, am și eu un caz va rog frumos sa îmi răspundeți. Am fost plecat în cursa în Ungaria cu colegul meu de cabina și cu un alt coleg de la firma mea cu un alt tir. Am ajuns în Ungaria acolo am făcut o pauza de 24 de ore la o fermă acolo mai venit și de la altă firma alți doi băieții... Spre seara eu și colegul meu am băut și a venit și colegul celălalt de la firma mea în total find 4 colegi de la aceiași firma, la câteva minute vin și cei 2 băieți de alta firma la noi am stat de vorba.La un momendat ne cheamă patronul de la firma la el ne a cinstit cu bautura. Eu am plecat primul ca ma sunase prietena mea la tel,a ieșit și, el băiatul de la cealaltă firma și a început sa ma, înjure sa îmi vb urât, eu am închis telefonul în momentul ăla sa nu audă prietena mea vb lui... Și ma m dus la cabină nu la m băgat în seama el venind pe la spate ma luat în brate și am căzut jos eu lovinduma la picioare el la cap pentru ca era noroi în curte și cioturi de cărămizi pe mine ma ridicat un coleg de pe el și ma dus la cabina lui el sa ridicat și a venit la, cabina lui și spus date jos după a sunat la politie și la salvare a venit politia a spus ca eu la m bătut ma luat pe mine și pe martori la politie și pe el la luat cu salvarea. La politie ne a pus pe toți sa suflam la toți ne a ieșit ca am consumat băuturi alcoolice... Pe mine ma reținut și pe el după ce a venit de la spital pana de dimineață. La audiat pe un singur coleg de al meu el a spus ca a venit el spate și ca ne am luat în brate și am căzut jos și el sa lovit de niște cioturi de cărămizi și ca ma înjurat asa a spus ca a văzut și ca el ma ridicat.a doua ziua ia audiat și pe colegul meu de cabina a zis ca nu a văzut nimic.. IAR DE LA cealaltă firmă colegul, lui tot la fel a spus ca, nu a văzut nimic,doar un singur coleg a văzut tot și a spus ce sa, întâmplat. În final la audiat și pe el și pe mine..Ne a pus sa semnam o foaie pe amândoi ca nu cer daune sau avem vreo pretenție și am zis ca nu am semnat amândoi. Nu am primit nici o amendată ma pus sa scriu pe foaie ca am făcut în limba romana ca în rest scria în ungara adică dacă am dat în el și am zis ca am dat făcut ca să scap. Am vb cu translatorea și mi a zis ca nu pățesc nimic ca el nu a depus nimic importriva mea și ca a dat declarație ca nu are pretenție sau altceva împotrivă mea după ne a amprentat pe amândoi și ne a făcut poza și ne a dat drumul. Acasă în România el sa dus la medicul legist și a scos certificat medico legal și am auzit ca vrea sa ma dea în judecata aici în România. Am fost și eu la medicul legist am scos certificat cu 3-4 zile. Dacă odată ce sa închis în Ungaria tot el poate sa îmi mai facă ceva în România? Sau ce se poate întâmpla în România adică ce poate sa îmi facă el nu are nici martor, martorul care a văzut tine cu mine? Ce se poate întâmpla în România?