avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... BUNA ZIUA Daca eu am avut o altercatie adica lovire ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

BUNA ZIUA Daca eu am avut o altercatie adica lovire intr o alta ...

BUNA ZIUA
Daca eu am avut o altercatie adica lovire intr o alta tara in ungaria si fapta si cazul sa solutionat acolo amandoi am semnat ca nu depunem plangere penala nici eu nici el si nu avem nici o pretentie unu fata de celalat .
In tare el a fost la medicul legist am fost si eu mi am scos unul am 3 4 zile intrebarea este urmatoarea .
Ar putea sa imi mai face ceva in tara sa depuna plange penala daca totul sa incheiat in ungaria ???va rog frumos sa imi raspundetii

Alte discuții în legătură

Certificatul medico-legal, zile de ingrijiri medicale goghi goghi Buna ziua! Ajutati-ma va rog la urmatoarea problema. Am fost batut pe strada de catre un sofer care circula pe trotuar si m-a atins pe picior cu masina, ... (vezi toată discuția)
Imi poate face dosar penal sau nu? Alex.o Alex.o Buna ziua ,ma aflu momentan intr-o situatie cam ciudata si as dori un raspuns din partea dumneavoastra. Am avut o altercatie acum o saptamana cu un coleg de ... (vezi toată discuția)
Acuzat vatamare corporala, distrugere Andrei101919 Andrei101919 Buna! Ma numesc Andrei. Acum cateva zile am avut o altercatie cu un domn in fata unui club din oras. Am fost injurat de catre aceasta persoana, fapt pentru ... (vezi toată discuția)