bine!!!atunci sa discutam serios....copilul treb sa plece de doua ori pe sapt la tata!
cum va explicati faptul ca copilul are grave probl de sanatate...si,,,mai mult!!!de fiecare data i-o dau iar fata mi-e adusa bolnava!!!!!!!!!!de fiecare data ii fac tratament in vederea operatiei(ptr ca ea treb sa fie perfect sanatoasa ptr anestezie...si avand in vedere ca tratamentul dureaza 9-10 zile cand treb s-o operez vine de la tata bolnava iar)!in atare situatie ,,,eu va intreb ce este de facut????cum o voi opera eu,si.....cand(in conditiile cand din deembrie ma chinui si nu reusesc....mai mult...copilul mi-a fost furat o sapt tot pe motivul ca nu i-am dat-o 2 dati...)multumesc!
buna ziua d-na Dinca Maria!multumesc ptr intelegere si...deopotriva d-lor avocati ca au fost draguti sa ne lamureasca in problema mai sus discutata!!eu trebuie sa OPEREZ FATA SAPT ASTA DE POLIPI....PROBLEMA ESTE CA LA SF SAPT `DEOSEBITUL TREB S-O IA` ca doar este programul stabilit prin instanta......ce este de facut?????multumesc!
am si eu o problema:am o hot jud prin care mi-a fost incredintat copilul iar tatalui,un program de vizita!in aceasta seara ,era dreptul lui sa o ia insa cum copilul era f bolnav(fiind sub tratament)am refuzat sa i-o dau.....doua ore mai tarziu,apare respectivul cu politia la usa si-mi spune ca dc nu-i dau fata,imi face dosar penal....bineinteles ca i-am dat-o!!!!acum va intreb eu:ce putea sa-mi faca.si dc sunt obligata ca sa dau copilul cat timp e bolnav???multumesc
nu poate nimeni sa ma lamureasca si pe mine cat timp ai la dispozitie sa-ti gasesti indrumator??care-i taxa de inscriere in barou....in fine...pasii ce trebuiesc facuti!!!MULTUMESC