avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nerespectare progr vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nerespectare progr vizitare minor

daca fostul apare la ore nepotrivite, cand vrea el fara sa se anunte si sa forteze mana aparand la usa, poate fil reclamat la politistul sectorist ca sa i se puna in vedere sa respecte sau daca nu il multumeste programul sa ceara restabilire program vizita?
daca da, ce lege sprijina?
PUTETI FACE O PLANGERE PENTRU NERESPECTAREA ORELOR DE VIZITA
:offtopic: Interventie moderator
@ BOSA CODRUTA
Scrierea nejustificata cu majuscule este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.
Este obligat sa respecte programul de vizita, Daca nu-l respecta puteti refuza !
Pe langa faptul ca trebuie sa-i refuzati astfel de "initiative" prin care nu doreste sa va arate altceva decat ca sunteti la dispozitia lui si ca el este "barbatul" al carui cuvant conteaza ultimul mai puteti face plangere la politie prin care sa aratati ca va deranjeaza in afara programului de vizita stabilit de instanta de judecata si sa cereti sa fie amendat cf Legii 61/1991 modificata. Este bine sa aveti si cel putin 1 martor.
avocatanghelus a scris:

Este obligat sa respecte programul de vizita, Daca nu-l respecta puteti refuza !


Cam asa vad si eu lucrurile.Plangerea penala nu ar avea succes.
O amenda pe Legea nr 61 ar presupune savarsirea unei contraventii precise si nu abstracte.
Daca nu face scandal nu vad ce se poate face.El suna la usa si aveti dreptul de a-l refuza politicos.

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Vizitarea minorului mary1970 mary1970 In urma divortului, mamei ii este incredintat copilul minor, iar tatal are drept de vizita in week-end. Dupa diverse sicane pe care le face tatal cand afla ca ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are tatal pe care nu il cunoaste? Alina_Meli Alina_Meli Buna ziua am un baiat de 12 ani pe care l-am crescut cu actualul meu sot, fiind divortata de mai bine de 10 ani (de fostul). A platit pensie pt minor la ... (vezi toată discuția)
Situatie incerta Andeeea Andeeea Ma aflu intr-o situatie pe care dv, cei care lucrati in domeniu, cred ca o intalniti in mod frecvent. Sunt o mamica divortata, copilasul avand 2 ani si ... (vezi toată discuția)