avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Activitate gabrielrzv7

Activitate gabrielrzv7

Vă mulțumesc frumos pentru răspunsul dumneavoastră dn. Andreea.
O să fac o recalculare cu speranța de a ieși sub 0.80 și de a intra in cazul de contravenție.
Vă mulțumesc de asemenea pentru răspunsul dvs dl. Răzvan, însă din păcate nu imi permit un avocat. În momentul de față nu-mi permit nici sa plătesc o amendă contravențională.
Buna ziua, am fost prins de către poliție cu alcoolemia de 0.41 in aerul expirat, rezultatele la recoltarea probelor biologice fiind de 0.94 și 0.77 .
Domnul polițist mi a spus sa vin zilele următoare pentru audieri și continuarea urmăririi penale.
Imi puteți spune va rog frumos ce as putea face / declara cu scopul de a ma favoriza ? Considerați că m ar putea “ salva” să cer recalcularea ? Vă mulțumesc !
Va mulțumesc foarte mult pentru răspunsul dumneavoastră, soluția a fost confirmată de către judecător .
Bună seara, dacă am dosar penal soluționat cu renunțare urmărire penală ( fapta a fost comisă acum 1 an ), există posibilitatea să fiu respins la o instituție de învățămant M.A.I din cauza acelui dosar? Din căte am înțeles, dacă a fost soluționat cu rup nu implică antecedente penale, însă am văzut și că unii au fost respinși din cauza că nu au fost considerați // demni // . Țin să precizez că dosarul a fost pentru furt, prejudiciu recuperat etc