avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Activitate vpacurici

Activitate vpacurici

Răspuns la discuția Recuperare vechime GR I de munca
Aveti dreptate,dar in cartea de munca nu am aceasta specificare.Ce pasi trebuie sa urmez pentru a obtine aceasta adeverinta.Si de unde? Va multumesc pentru sprijin. Victor.
Răspuns la discuția Recuperare vechime GR I de munca
Grupa de munca nu este trecuta in carnetul de munca.Lichidatorul IANCINA a fost LICHIDAT! [au facut niste afaceri necurate] Multumesc pentru primul raspuns.
In perioada 1976 - 1989 am lucrat la Uzina de Feroaliaje Tulcea.Dupa revolutie a intrat in faliment,lichidator fiind SC.IANCINA SA. ,firma care a disparut..?.Unde trebuie sa caut arhiva ,pentru a obtine o adeverinta sa-mi confirme perioada lucrata in GR. I de munca? Multumesc.
In anii '70, parintii au achizitionat o casa pe un teren de aprox.800m. Nu cunosc forma tranzactiei dar la primarie casa apare ca fiind inregistrata pe numele tatalui,existand si o schita a casei, neexistand nici un act de proprietate ci numai aceasta inregistrare la primarie. In anul '75 tata a parasit domiciliul iar in anul '83 mama a decedat.Cei 3 frati pe numele tatalui au fost trimisi la orfelinat iar fratele uterin a ramas in casa, fiind casatorit cu 3 copii.
Dupa revolutie terenul aferent casei trebuia sa fie trecut in posesia proprietarului insa la primarie terenul este inregistrat pe numele fratelui. Astfel casa apare la primarie inregistrata pe un nume( acela al tatalui) si terenul aferent apare pe un alt nume( acela ale fratelui). Fratele mai mare nu detine nici un act de proprietate nici asupra casei nici asupra terenului.
Parintii au trait in concubinaj, din care au rezultat 3 copii. Mama a decedat in '83. Impreuna au facut o casa,care este pe numele tatalui. Fratele mai mare rezultat din prima casatorie a mamei a ramas in casa. Cei 3 copii pe numele tatalui au crescut la orfelinat. Dupa revolutie terenul aferent casei a fost inregistrat pe numele fratelui mai mare care locuia cu familia lui la acea adresa. Despre tata, copiii nu mai stiu nimic. Ce drepturi au cei 3 copii care poarta numele proprietarului casei?