@pop La cate sporuri/drepturi nesimtite sunt in tara asta v-ati mira daca jandarmeria (adica noi, prostii) i-ar plati chiria?!
In aceasta situatie ar trebui sa va elibereze adeverinta solicitata fara probleme pentru ca nu face decat sa ateste ceea ce e (sau ar trebui sa fie) trecut in cartea de imobil.
Bogdanel23 a scris:
I0nutz83 a scris:
Nu ati precizat exact ce prevede acea adeverinta.
Conform legii, asociatia este obligata sa emita adeverinta doar in cazul instrainarii imobilului.
Nu este treaba presedintelui ca jandarmeria are tot felul de cerinte.
Pana la urma ati spus ca aveti contract de inchiriere declarat la ANAF, aveti flotant.
Ar trebui sa fie suficient.
Ce vad eu ca s-ar putea face in situatia de fata, este ca proprietarul, conform legii, sa va declare la asociatie ca si chirias (nume, prenume, nr de telefon, etc) si pe baza declaratiei proprietarului presedintele va poate elibera o adeverinta in care sa scrie ca, conforma declaratiilor proprietarului d-voastra locuiti in imobil in calitate de chirias.
Va salut! Adeverința prevede că locuiesc la adresa menționată, sunt trecut în cartea de imobil și sunt alocat la plata cheltuielilor lunare. Atât! Cât despre declararea mea la asociație, aceasta este deja făcută. Nu eu fac regulile angajatorului. Mulțumesc pentru răspuns.
Mi.a motivat că ea nu poate să mă verifice dacă locuiesc la adresa respectivă,
Raspunsul presedintelui de asociatie atesta ca acesta nu stapaneste dispozitiile in vigoare care obliga orice cetatean care domiciliaza provizoriu minimum 15 zile pe luna sau definitiv in condominiu sa se inregistreze in cartea de imobil
Nu ati precizat exact ce prevede acea adeverinta.
Conform legii, asociatia este obligata sa emita adeverinta doar in cazul instrainarii imobilului.
Nu este treaba presedintelui ca jandarmeria are tot felul de cerinte.
Pana la urma ati spus ca aveti contract de inchiriere declarat la ANAF, aveti flotant.
Ar trebui sa fie suficient.
Ce vad eu ca s-ar putea face in situatia de fata, este ca proprietarul, conform legii, sa va declare la asociatie ca si chirias (nume, prenume, nr de telefon, etc) si pe baza declaratiei proprietarului presedintele va poate elibera o adeverinta in care sa scrie ca, conforma declaratiilor proprietarului d-voastra locuiti in imobil in calitate de chirias.