avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Activitate Madalin1981

Activitate Madalin1981

Autodenuntul ma favorizeaza cumva?ma refer la autodenuntul meu...Recunosc ca am favorizat faptuitorul si regret dar daca ma autodenunt sunt si eu favorizat de lege?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Art. 269 c.p. favorizarea faptuitorului.

Madalin1981 a scris:

Aveti dreptate domnule avocat, cam care ar fii acele consecince penale pentru fapta mea?

Aveti dreptate domnule avocat, cam care ar fii acele consecince penale pentru fapta mea?

PAUL777 chestia tocmai asta este...am recunoscut ca am fost la volan dar eu am fost pe bancheta din spate,proprietarul nu avea si nu detine permis de conducere...dupa producerea accidentului proprietarul ma indemnat sa trec la volan,nu am trecut la volan insa m-am supus testelor biologice ca si cum as fi fost...am crezut ca fac un bine insa acum regret. In legatura cu proprietarii fara permise te cred insa putini proprietari de autovehicol isi lasa masina pe mana unui cunducator auto in stare de
PAUL777 crezi ca proprietarul m-ar fi lasat sa conduc in stare de ebrietate?oare incredintarea volanului unei persoane fara permis de conducere sau in stare de ebrietate,e legala? Multumesc pentru neincredere PAUL777.
Multumesc! nu prea imi permite starea financiara :((
Multumesc dar nu am condus eu...nu se poate stabili cine a condus?in realitate proprietarul autovehicolului a condus,eu doar am spus ca am condus si acum vreau sa spun adevarul.
Buna ziua! mi s-a intocmit dosar penal pentru conducere in stare de ebrietate,nu am fost eu la volan ci proprietarul autovehiculului...el neavand permis de conducere am recunoscut fapta lui la indemnul lui.Ce risc si ce demersuri trebuie sa urmez? Multumesc anticipat!