avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! mi s-a intocmit dosar penal pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! mi s-a intocmit dosar penal pentru conducere in stare ...

Buna ziua! mi s-a intocmit dosar penal pentru conducere in stare de ebrietate,nu am fost eu la volan ci proprietarul autovehiculului...el neavand permis de conducere am recunoscut fapta lui la indemnul lui.Ce risc si ce demersuri trebuie sa urmez? Multumesc anticipat!
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Codul penal
art.336 Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe
(1) Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.
......
Mergeti sa consultati un avocat in conditii de confidentialitate.
Multumesc dar nu am condus eu...nu se poate stabili cine a condus?in realitate proprietarul autovehicolului a condus,eu doar am spus ca am condus si acum vreau sa spun adevarul.
Multumesc! nu prea imi permite starea financiara :((
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuia sa spuneti adevarul de la inceput, acum veti suporta consecinte penale pentru fapta dvs.

Alte discuții în legătură

Suspect in dosar Marian mirel andrei Marian mirel andrei Bausem doua beri si a trebuit sa ma duc la magazin in acest timp cand ma deplasam la magazin am lovit un pieton m-am speriat si am vb cu cumnata care in ... (vezi toată discuția)
Accident andreyutzu22 andreyutzu22 Am si eu o problema...am patit in octombrie un accident...o tamponare intr-un parapet....nu au fost victime...problema este ca eram sub influenta ... (vezi toată discuția)
Incredintarea autoturismului unui minor,sfarsit cu accident cu pagube materiale Flavius122 Flavius122 Duminica dimineata,venind de la club impreuna cu soferul meu si un minor pe care il luasem la ocazie,am oprit la sofer acasa,care mai apoi ne-a lasat pe noi sa ... (vezi toată discuția)