avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Suspect in dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Suspect in dosar

Bausem doua beri si a trebuit sa ma duc la magazin in acest timp cand ma deplasam la magazin am lovit un pieton m-am speriat si am vb cu cumnata care in momentu accidentului era in apropiere sa spunem la politie ca a fost ia la volan am declarat ca nu am condus eu ci cumnata si a doua zi am recunoscut ca am fost eu la volan in declarati de atunci au trecut 6 lun am tot sunat politistu care are dosarul meu si ma imformat ca am devenit suspecti in dosar nu e grav ce se va intampla cand voi vedea permisul ca au trecut 6 luni de atunci si nu stiu ce va urma
Cel mai recent răspuns: Marian mirel andrei , utilizator 07:40, 14 Mai 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veti fi cercetat pentru savarșirea in concurs a infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe prev. de art. 336 alin. 1 C.p. și instigare la favorizarea făptuitorului prev de art. 47 C.p. rap. la art 269 C.p. si cumnata dvs pentru savarsirea in concurs a infractiunii de participatie improprie la fals intelectual prev. de art. 52 alin. 3 C.p. rap. la art. 321 alin. 1 C.p. și favorizarea faptuitorului prev. de art. 269 alin. 1 C.p..
Situatia dvs este destul de complicata, riscati sa fiti trimisi in judecata si condamnati. Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.
Cumnatei mele i sa dat permisu inapoi dupa 3 saptamani de la data produceri accidentului si acum nu stiu ce va urma depinde de polotist cum face dosaru sau nu mai stiu sunt foarte derutat multumesc de raspuns
Politistul spune ca nu e grav doar are repercursiuni asupra permisului pe mine nu ma pus sa suflu in fiola doar pe cumnata mea si a fost 0 rezultat eu am scris in declaratie ca am baut doua beri persoana accidentata nu a patit nimic nu a depus nimeni plangare impotriva mea am recunoscut a doua zi tot ce sa intamplat chiar asa grav poate sa fie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! mi s-a intocmit dosar penal pentru conducere in stare ... Madalin1981 Madalin1981 Buna ziua! mi s-a intocmit dosar penal pentru conducere in stare de ebrietate,nu am fost eu la volan ci proprietarul autovehiculului...el neavand permis de ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan andreigabriel51 andreigabriel51 Buna ziua . In data de 28.10.2017 ma plimbam cu niște prieteni cu mașina eu Find la volan . Ne-a oprit un echipaj unul dintre prietenei mei avea iarba la el ... (vezi toată discuția)