Buna seara.In momentul in care sa facut constatarea acesta ne a spus că va fi scoasă la licitație pt a se stabili valoarea ca epavă dar noi vom alege dacă o dam sau o păstrăm.Ca ei să ia epavă era necesar în 10 zile de la licitatie ca noi sa acceptăm sau nu.Si am sunat după aceste amenintari la firma de asigurări care a spus că nu suntem obligați să o dam.plus că despăgubirea care o va face asiguratorul este minus valoarea epavei.
Dauna totala auto.
Buna ziua.In urma unui accident rutier eu fiind pagubitul, firma de asigurări a considerat dauba totala.Am primit oferta lor am acceptat totul a fost ok.Totodata a fost si licitatia pt. mașină.Nestiind procedurile am legatura telefonic la licitații și mi sa trimes un email cu datele de.contact ale celui care licitase mașină.Am luat legatura cu acesta care ne a comunicat că va dura foarte mult ca are multe mașini de ridicat .In acel moment am refuzat oferta lui de licitatie .I am spus că nu putem astepta mult pt ca numai aveam mașină .Si asa a ramas stabilit ca refuzăm.De aici apare problema.Dupa cateva zile am fost sunati de cel care ne dăduse numărul celui care licitase mașină. Acesta a început să ne amenințe că dacă nu dăm epavă suna la asigurator pt a ne bloca banii sau sa reevalueze sa ne dea bani mai puțini.Ca ei au muncit si trebuie să își recupereze banii.Mie personal mi se pare total ilegal acest mod de abordare. Nu am semnat nimic cu ei ca le dăm masina . Cineva ma poate lamuri ?.Multumesc anticipat !