avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Activitate Olivian1

Activitate Olivian1

Adică numărul votanților prezenți la vot se împarte la numărul de consilier?
Multumesc pentru informatii!
Buna! De cate voturi e nevoie pentru a deveni consilier local independent la o comună cu 1600 de votanți?
La copilul care se suprapune indemnizația este undeva la 1500 si ceva care inseamna minimum pe economie nu la aceasta suma ar trebui sa se adauge creșterea cu 50%?
Buna ziua! Stie cineva daca s-a majorat indemnizația de creștere a copilului cu 50%? Din august 2023 am al 3lea copil in timp ce am indemnizatie crestere copil pentru al2lea si nu s-a majorat?
Se poate candida ca independent consilier local daca sunt operator tableta? Stiu ca nu pot face parte dintr-un partid politic fiind operator dar nici ca independent nu se poate? Nu gasesc răspuns nicăieri.
Venitul unui consilier local se incadreaza in venitul suplimentar care poate fii realizat in timp ce am indemnizatie crestere copil? Adica pot obtine si indemnizatie crestere copil si venitul de consilier local? Mentionez ca in momentul de fata beneficiez de indemnizatie crestere copil.
Buna ziua! Vreau sa va intreb daca se poate pedepsi cumva muzica data excesiv de tare daca nu este in intervalul 22-8. Locuiesc la curte si am un vecin la vreo 10m de mine si din primavara până toamna tarziu merge muzica in fiecare zi cam 6-7 ore fara nici un eveniment,asa pur si simplu. Nu am nimic personal cu nimeni dar cu vecinul meu e prea mult. Pe langa toate astea mai pune si muzica vulgar,am 3 copii sub 7 ani si nici in casa nu pot sta cu ei ca se aude tot si acolo. Fetita cea mare ma intreaba ce inseamna unele cuvinte ce se aud acolo si intr-o zi am auzit-o fredonand. Va rog sa ma ajutati cum un sfat sau ce as putea sa fac?
Buna ziua! Revin cu o noua intrebare, reducerea de 10% la plata taxelor și impozitelor de la începutul anului trebuie sa fie pe chitanța? Pentru ca dupa plătit si nu imi apare nici o reducere.
Buna ziua! Se mai stie ceva despre proiectul mame eroine?