avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Reducerea de 10% la plata impozite e pe chitanta?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Reducerea de 10% la plata impozite e pe chitanta?

Buna ziua! Revin cu o noua intrebare, reducerea de 10% la plata taxelor și impozitelor de la începutul anului trebuie sa fie pe chitanța? Pentru ca dupa plătit si nu imi apare nici o reducere.
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 14:10, 22 Ianuarie 2024
Buna ziua,
Daca ati platit prin ghiseul.ro apare bonificatia
Daca ati platit prin alta modalitate e normal sa apara pe chitanta doar sumele achitate, bonificatia apare pe nota de calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa salubrizare Cristina Bodocean Cristina Bodocean Buna ziua Sunt Bodocean Cristina din Rascruci Jud Cluj.In legatura cu taxa de salubrizare care o platesc la Primaria de care apartin .In urma cu doi ani am ... (vezi toată discuția)
Plata impozit venit 2019 xman_ghio xman_ghio Buna seara, Ma puteti ajuta cu indicatii despre cum sa platesc online impozitul pe venit? Am depus DU online si mi-am facut cont pe ghiseul.ro, dar acolo nu ... (vezi toată discuția)
Bonificatie impozit pe venit Marian Hainagiu Marian Hainagiu Bună ziua, Cum as putea beneficia de bonificatia de 10% din impozitul pe venit aferent anului 2019, in conditiile in care: -am depus declaratia unica cu ... (vezi toată discuția)