avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Reducerea de 10% la plata impozite e pe chitanta?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Reducerea de 10% la plata impozite e pe chitanta?

Buna ziua! Revin cu o noua intrebare, reducerea de 10% la plata taxelor și impozitelor de la începutul anului trebuie sa fie pe chitanța? Pentru ca dupa plătit si nu imi apare nici o reducere.
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 14:10, 22 Ianuarie 2024
Buna ziua,
Daca ati platit prin ghiseul.ro apare bonificatia
Daca ati platit prin alta modalitate e normal sa apara pe chitanta doar sumele achitate, bonificatia apare pe nota de calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit venit 2019 xman_ghio xman_ghio Buna seara, Ma puteti ajuta cu indicatii despre cum sa platesc online impozitul pe venit? Am depus DU online si mi-am facut cont pe ghiseul.ro, dar acolo nu ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare Cristina Bodocean Cristina Bodocean Buna ziua Sunt Bodocean Cristina din Rascruci Jud Cluj.In legatura cu taxa de salubrizare care o platesc la Primaria de care apartin .In urma cu doi ani am ... (vezi toată discuția)
Bonificatie impozit pe venit Marian Hainagiu Marian Hainagiu Bună ziua, Cum as putea beneficia de bonificatia de 10% din impozitul pe venit aferent anului 2019, in conditiile in care: -am depus declaratia unica cu ... (vezi toată discuția)