avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate Neda Shadfar

Activitate Neda Shadfar

Buna seara,
Am permis de ședere pe termen lung UE cu drept de munca full time, reședința și domiciliul in România. Stau aici de la vârsta de 5 ani, actuala studenta in vârsta de 21 de ani.
Recent m-am angajat și mi s-a făcut contractul de munca, după care mi s-a cerut un cont bancar debit pentru intrarea salariului.
M-am dus la banca BT cu permis sedere, pasaport, copie contract de munca și totuși am fost refuzata.
Am încercat la Raiffaisen de asemenea, iarăși refuzata.
Ce pot face in acest caz? Permisul de sedere este pe termen lung, lucrez in aceasta țara și totuși mi se refuza facerea unui card de debit in condițiile in care sunt salariata..
De la banca mi s-a zis ca Iranul este o țara cu risc și de aceea nu vor,
Exista vreo lege prin care pot face ceva? Nu înțeleg de ce sunt refuzata dacă am drept de munca automat ar trebuii sa pot sa îmi fac și un cont bancar..
va rog sa ma ajutați m-am lovit de problema aceasta la majoritatea băncilor la care am fost,
Exista o lege care interzice băncilor sa colaboreze cetățeni din Iran ?
mulțumesc
Buna ziua,
Am avut un contract de munca pe perioada nedeterminata cu perioada de proba de 90 de zile,
La 11 Noiembrie am semnat contractul de munca și am început sa muncesc, toate bune,
Pe data de 8 Februarie, acum câteva zile, zi de salariu, am primit banii in mâna și mi s-a zis de către administrator ca astăzi e ultima mea zi de munca in cadrul companiei, când am întrebat de ce și ce motiv este la mijloc mi s-a zis ca nici el nu știe mai exact pentru ca ordinele au venit de mai de sus,
Perioada de proba a început de pe data de 11 Noiembrie când am semnat contractul, pe timp de 90 de zile, mie când mi s-a dat sa închei contractul nici măcar nu se terminase perioada de proba.
Menționez ca am permis de sedere cu drept de munca full time, lucru pe care îl știau dânșii de la bun început când m-au angajat, salariul mi s-a dat Cash pentru ca nu am acces in a îmi face un cont bancar.
Întrebarea mea este, pot sa-i dau in judecată pentru ceea ce au făcut sau este complet legal?