avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Activitate minciunescubogdan

Activitate minciunescubogdan

Haideti sa ne conformam spuselor Doamnei ,domnisoara Andreea de pe forum .
Multumesc pentru raspunsuri tuturor si succes
Domnule ,doamna Mediaser..........
Cand o sa plecati de la srl si o sa lucrati si dvs intr -un Grup International pentru detalii www.[editat]t.com va rog sa ma contactati
Pana atunci eu imi castig painea nu din meseria de consilier juridic daca eram paionat de domeniul juridic numai lucram unde sunt acum si unde fac ceea ce fac cu multa pasiune .
era doar o intrebare la care daca puteati raspunde politicos era ok dar in conditiile in care veniti cu substrat si ma luati peste picior cu agent de vanzari dialogul se incheie odata cu acest mesaj
In cartea de munca sunt analist cumparari pentru cei care nu inteleg ce este un cumparator aceasta titulatura o gasesti in franceza sub denumirea de acheteur sau in engleza buyer .
Multumesc acelor persoane care au avut buna amabilitate sa mi ofere informatii legate de problema expusa ,multumesc foarte mult

Ca raspuns pentru mediaserv care transmite mesajul ca nu ar vrea sa fie in locul firmei franceze cu un astfel de consultant juridic ii transmit ca o posibilitate pentru a colabora cu firma franceza este urmatoarea :
mergeti dumneavoastra la prevederile L514/2003 art 14 si art 15.
Viata este complexa fiti optimista
cer un raspuns cum bine am mentionat al unei persoane cu experienta in domeniul juridic !
Cine vrea sa mi ofere un sfat bine cine nu sa se abtina de la alte comentarii .
Buna ziua
Apelez la experienta celor de pe site
Sunt interesat sa deschid o societate pentru a presta servicii de consiliere juridica unei societati franceze pentru inceput
Eu sunt absolvent a doua facultati dintre care si facultatea de drept ,am diploma a Facultatii de Drept dar nu sunt jurist definitiv nici macar stagiar si asta datorita faptului ca lucrez la o firma ocupand postul de cumparator si nu sunt incadrat ca jurisconsult .
Are cineva idee cum trebuie sa procedez
Multumesc anticipat