avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Activitate IonutS89

Activitate IonutS89

Multumesc pentru interventie.
Pe scurt
La etajul 1 este un vecin nou.
La etajul 2 este chirias.
La etajul 3 este o tanti in varsta.
La etajul 4 s-au facut renovari acum ~2 ani

In principiu daca as face o hartie cu tabel nominal cu cei de pe palier, semnat de fiecare si stampilat de presedintele asociatiei, ar fi suficient? Unii dintre vecini, cel putin cel de la etajul 4 a renovat complet acum vreo 2 ani, cu siguranta nu va dori sa faca modificari (dar ma inteleg bine cu proprietarul, nu cred ca ar refuza sa-mi dea o semnatura), iar la etajul 3 este o tanti in varsta care a zis ca imi semneaza, dar ea nu modifica nimic in casa pentru ca nu-si permite.

Noul vecin de deasupra face renovari de ceva timp prin casa, deci si pentru el probabil ar fi un bonus sa mute teava din mijlocul bucatariei :)

Orice idee prin care pot face asta legal ar fi bine-venita.
Multumesc anticipat.
Mutare teava pluviala. Buna ziua. Locuiesc intr-un apartament situat la parter si fostul proprietar a daramat debaraua (la fel cum au facut si restul vecinilor). Doar ca a ramas o teava pentru ape pluviale la 60-70 cm de perete. Din punct de vedere legal, pot muta acea teava langa perete? Daca da, cui trebuie sa cer acordul? Mutarea se va face cu acelasi tip de teava (cel putin ca diametru), si ma gandeam la 45grade sau chiar 30 pentru a curge mai natural, nu ma deranjeaza atata timp cat pot scapa de stalpul din mijlocul bucatariei :)

Multumesc anticipat.