avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Activitate Catalin1820

Activitate Catalin1820

Buna ziua!

Exact asta imi apare in extrasul de carte funciara, la sarcini, drept de ipoteca legala. Eu am platit in Euro in contul vanzatorului deschis in USD. Exact cum a fost mentionat in contract. Nici imputernicitul nu doreste sa dea declaratia. Multumesc!
Buna ziua!

Cum pot afla detalii despre un imobil vechi, care nu are cadastru sau numar cadastral. Are contract de vanzare facut in 1992 si doar are adresa trecuta in contract. Ma intereseaza sa afla detalii ce apar in extrasul de carte funciara de ex. proprietari, sarcini etc. Multumesc!
Buna ziua,

Anul trecut am achizitionat un imobil de la un cetatean roman cu domiciliul in Statele unite. Aceasta persoana prin intermediul ambasadei a imputernicit pe cineva din Romania pentru aceasta vanzare, mentionand in procura ca notarul, prin intermediul postei electronice trebuie sa aibe acordul lui asupra pretului de vanzare. In ziua semnarii contractului, dupa ce notarul a primit acordul proprietarului asupra pretului, am achitat integral banii (Euro) prin intermediul online Banking, direct in contul proprietarului aflat in State. Proprietarul nici in ziua de azi nu a dat declaratie de primire a banilor , iar eu nu am putut sa intabulez imobilul. Vanzatorul refuza sa dea declaratia sustinand ca aceasta a pierdut f mult din cauza schimbului EURO - DOLAR in urma transferului. Va rog sa ma sfatuiti ce am de facut in aceasta situatie.
Multumesc!