Multumesc pentru raspuns. Nu e vorba de rea credinta, nici nu sunt la dimensiunea respectivului site, eu vreau doar sa imi dezvolt o mica afacere si am realizat la un timp dupa ce am cumparat domeniul ca diferenta de nume este foarte mica.
Buna ziua, am un domeniu web cu numele diferit foarte putin de un altul existent, pe acelasi domeniu de activitate, dar marca respectiva este inregistrata la OSIM. Numele sunt de genul EXEMPLUa.ro, al meu este EXEMPLUum.ro, unde EXEMPLU este partea comuna din cuvintele ce alcatuiesc numele domeniilor. Poate fi vreo problema la un moment dat, eu dorind sa fac un magazin on-line pe acelasi specific?
Va multumesc. Ma gandeam sa nu trebuiasca sa adaug si vreun cod CAEN legat de bijuterii din materiale pretioase. Eu am cele doua coduri mentionate, 4791 si 7410.
Buna ziua, doresc sa comercializez on-line bratari cu diverse accesorii din argint personalizate prin gravare. Accesoriile le iau de la un agent comercial, gravarea o realizez la altul, eu realizez grafica pentru personalizare. Ce coduri CAEN sunt necesare pentru a realiza vanzarea lor in cadrul unui magazin on-line de cadouri personalizate. Mentionez ca sunt PFA. Multumesc.
Buna ziua,
As dori si eu un ajutor referitor la stabilirea pensiei alimentare.
Cazul este urmatorul. Sora mea a divortat in 2003. La acel moment, fata de 5 ani a ramas in ingrijirea mamei, cu stabilirea unei pensii alimentare de o anumita valoare. Tatal lucra in Anglia legal. In acest moment este tot in Anglia, casatorit si intre timp are si un copil acolo.
Acum cateva luni a deschis proces prin care solicita reducerea pensiei alimentare la un nivel infim, pentru ca ar fi fost dat afara si este intr-o situatie financiara grea. Atasat era si o hartie din partea institutiei unde lucra de cand a plecat, o traducere prin care se spunea ca ar fi fost dat afara, dar datata cu cateva luni inainte.
Intre timp nu a platit nici pensia alimentara pe care trebuia sa o plateasca, timp de mai multe luni.
Instanta de judecata i-a dat castig de cauza, pe baza acelei hartii, nici macar nu a facut o minima verificare pentru a vedea daca la acel moment era angajat in alta parte, sau sa solicite o hartie de la el prin care sa ateste ca in momentul respectiv nu este angajat (si totusi cum intretine o familie de 3 membri din nimic?), deci intr-adevar nu are mijloace financiare.
Sora mea a facut recurs, a fost acceptat, dar acum trebuie sa cautam pe cont propriu cai prin care sa demonstram unde sta in Anglia si unde lucreaza, lucru foarte dificil de aflat, fara mijloace financiare mari.
Am trimis hartii la Oficiul pentru Imigranti de la ei, la Protectia copilului dar ne-au raspuns ca nu pot face nimic fara implicarea autoritatilor romane.
As dori sa stiu care autoritati trebuie sa se implice, cui trebuie sa ne adreasam pentru a merge mai departe.
Multumesc anticipat.