avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate cexlc.ro

Activitate cexlc.ro

Răspuns la discuția calcul suma cote-parti-indivize
Multumesc!
Răspuns la discuția calcul suma cote-parti-indivize
Multumesc!
Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema. Suntem o asociatie de proprietari nou infiintata. Am primit de la dezvoltator o foaie de calcul in excel cu suma suprafetelor utile pentru tot imobilul. Ce este neclar este ca in acest calcul intra si doua camere in care sunt montate contoarele de energie pentru toate apartamentele. Vreau sa stiu daca este in regula sa dam la o parte acea suprafata utila pentru ca ea face parte din suprafetele comune.
Mai avem o terasa circulabila, de 280 mp, care nu este in proprietatea noastra, ci a dezvoltatorului, si este prinsa in suma cotelor-indivize. Vreau sa stiu daca pentru proprietarul aceastei terase trebuie sa repartizam cheltuieli pe cota parte indiviza.
De asemenea, avem prinse in aceasta foaie de calcul si suprafetele utile pentru parcarile subterane, cele de tip klaus si parcari biciclete. Intrebarea este daca se repartizeaza cheltuieli pe cota-parte-indiviza si proprietarilor acestui tip de parcare klaus si pt proprietarii parcarilor pentru biciclete. Va multumesc!