avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Activitate madasis069

Activitate madasis069

Buna ziua , as dori sa stiu care sunt pasii de urmat pentru infiintarea unei firme noi de TAXI si cum pot accesa fondurile europene? Pentru firma noua de taxi gen start up.
Răspuns la discuția Divort si custodie
Am inteles. Da, este un avocat angajat si are dosarul tot. Multumesc.
Buna ziua, stiu un caz de proces de divort ,dar nu stiu cum se poate face sa primeasca tatal custodia copilului minor. Mama copilului e o mama denaturata,dar fiind legile in vigoare ca nu poti filma sau inregistra o persoana fara acordul ei ,tatal nu poate demonstra chestia asta, Specific ca mama copilului nu are grija de el,fumeaza langa el ,la mancare nu ii da ceea ce ar trebui sa manance un copil de 10 luni.Copilul nu are stabilitate,nu poate sta in pozitia sezut, nu poate sta in picioare ,iar copilul este clinic sanatos . Il tine doar pe spate si ii paseaza telefonul. Specific ca asa zisa mama face ceva scoala, iar copilul sta in grija mamei dansei care este schizofrenica ,automat nu poate avea grija de un copil. In casa dansei este o mizerie de nedescris. A fost anuntata protectia copilului , dar acestia la randul lor au anuntat persoana reclamata ca vor veni in vizita, bineinteles ca nu au gasit in casa ceea ce a fost declarat la protectia copilului. Din cate stiu eu , in cazuri de genul protectia copilului nu anunta inainte sa vina ca sa poata gasi exact ce se descrie in declaratie. Mama copilului ,nu raspunde la usa,la telefon sau la mesaje tatalui ,decat dupa n ore sau chiar deloc ,nu il lasa sa isi vada copilul.
Vreau sa stiu cum poate tatal sa preia custodia copilului permanenta. Iar mama sa fie decazuta din drepturile parintesti.