Buna ziua, am nevoie de un avocat care se poate ocupa cu trecerea unei masini de pe PFA pe persoana fizica. Mentionez ca PFA a fost radiat acum cativa ani. Suntem locati in Timisoara. Va multumesc
Am si eu o intrebare in legatura cu masina mamei mele. Cand a cumparat masina, mama a fost inregistrata ca si Persoana Fizica Autorizata, si pe cartea de identitate a masinii, pe prima pagina, in loc de data ei de nastere apare nr de inregistrare la comert pt PFA. Mama a cumparat masina in liesing si a platit-o integral.
Mama a radiat PFA acum cativa ani dar nu a transferat masina de pe PFA pe ea. Mentionez ca in sectia proprietar scrie numele mamei mele si scrie persoana fizica. Din pacate mama nu a stiut ca trebuia sa faca transfere masina de pe PFA pe numele ei.
Cand a incercat sa isi re-innoiasca asigurarea acum recent, i s-a spus ca nu se poate din cauza ca masine e pe PFA.
Intrebarea mea este, se poate acum trece masina de pe PFA pe mama mea chiar daca PFA nu mai exista? Multumesc anticipat pentru respuns.