avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Buna ziua, am nevoie de un avocat care se poate ocupa ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Buna ziua, am nevoie de un avocat care se poate ocupa cu trecerea ...

Buna ziua, am nevoie de un avocat care se poate ocupa cu trecerea unei masini de pe PFA pe persoana fizica. Mentionez ca PFA a fost radiat acum cativa ani. Suntem locati in Timisoara. Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 29 Aprilie 2021
Tammy Simmonds, utilizator

Alte discuții în legătură

Masina cumparata pe pfa Tammy Simmonds Tammy Simmonds Buna ziua, Am si eu o intrebare in legatura cu masina mamei mele. Cand a cumparat masina, mama a fost inregistrata ca si Persoana Fizica Autorizata, si pe ... (vezi toată discuția)
Masina pe pfa, pfa radiat din oficiu: cum inregistrez masina pe numele meu? ionutpo ionutpo Buna ziua, Am o situatie mai ciudata la care din pacate nu am primit niciodata un raspuns concret, inclusiv de la ANAF. Am avut un PFA, care a fost radiat ... (vezi toată discuția)
Masina pe pfa radiat: cum trec masina pe nume persoana fizica? peacemaker peacemaker Buna ziua, Am avut un leasing pe masina facut pe PFA. PFA-ul a fost radiat in urma cu aproximativ un an de zile, dar ratele la leasing au fost platite in ... (vezi toată discuția)