avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Masina pe PFA radiat: cum trec masina pe nume persoana ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Masina pe PFA radiat: cum trec masina pe nume persoana fizica?

Buna ziua,

Am avut un leasing pe masina facut pe PFA. PFA-ul a fost radiat in urma cu aproximativ un an de zile, dar ratele la leasing au fost platite in continuare.
Tocmai mi s-a terminat leasing-ul si actele primite pentru inmatricularea masinii sunt pe PFA.
Intrebarea este cum as putea sa fac sa inmatriculez masina pe persoana fizica?
Cel mai recent răspuns: alice94504 , utilizator 13:53, 25 Ianuarie 2012
Buna ziua,
Ma aflu aproximativ in aceeasi situatie - am terminat de platit leasingul, astept actele de la societatea de leasing. I-am intrebat daca se pot face actele direct pe persoana fizica, dar au spus ca trebuia sa anunt cu o luna inainte. Mentionez ca PFA-ul l-am inchis la 1 ian 2012
Buna ziua,
daca un pfa cumpara o masina (an fabricatie 2002) de la un srl si acel srl a amortizat complet masina, pfa-ul mai amortizeaza sau intra direct pe cheltuiala?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer de bunuri pfa -pf loriel loriel In urma cu 4 ani sotul meu, in calitate de PFA, a achizitionat o masina in leasing. In aceasta toamna contractul de leasing expira si dupa terminarea ratelor ... (vezi toată discuția)
Achizitie masina second hand - pfa prin plata integrala iioanak iioanak Buna ziua, Doresc sa aschizitionez o masina second-hand pe PFA neplatitor de TVA. Intrebarea mea este daca pot depune numerar ca persoana fizica in PFA in ... (vezi toată discuția)
Achizitie masina pfa violeta iurascu violeta iurascu Buna ziua, Un PFA a cumparat o masina la inceputul activitatii sale ( transport persoane in baza contractelor cu clientii) virand suma necesara de bani ( el ... (vezi toată discuția)