avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate Didi 1960

Activitate Didi 1960

Buna ziua ,
Nu pot dezbate mostenirea după decesul tatălui meu din cauza unui imobil edificat (2007) fără autorizație de construcție . Este vorba despre o casa partier +mansarda . Primăria a intentat proces in instanța iar in urma lui a fost recunoscut dreptul de proprietate pentru partier ( atât era făcut atunci ) in anul 2009 . Ulterior a fost făcută și mansarda care este și la acest moment nefinalizata . Casa este undeva intr-o comuna din Moldova . Am făcut actualizare date imobil (cadastru) dar nu sa recunoscut dreptul de proprietate a clădirii “ pentru neconcordante între descrierea constructiei din hotărârea judecătorească și cea din documentația tehnica din cartea funciară “
Ce pași trebuiesc făcuți pentru a intra in legalitate ? Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri .
Buna ziua ,
Cine ma poate ajuta cu scrisoarea Ministerului Muncii nr. 382/2000 .
Am lucrat in agricultura si cei de la intreprinderea unde am lucrat sunt evazivi . Multumesc .
Buna ziua
Intre anii 10/05/1985 si 01/12/1991 am lucrat in cadrul unui centru de reparatii in agricultura pe functia de electrician auto . Care este grupa de munca pentru acest tip de activitate prestata ? Multumesc .