avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , Nu pot dezbate mostenirea după decesul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , Nu pot dezbate mostenirea după decesul tatălui ...

Buna ziua ,
Nu pot dezbate mostenirea după decesul tatălui meu din cauza unui imobil edificat (2007) fără autorizație de construcție . Este vorba despre o casa partier +mansarda . Primăria a intentat proces in instanța iar in urma lui a fost recunoscut dreptul de proprietate pentru partier ( atât era făcut atunci ) in anul 2009 . Ulterior a fost făcută și mansarda care este și la acest moment nefinalizata . Casa este undeva intr-o comuna din Moldova . Am făcut actualizare date imobil (cadastru) dar nu sa recunoscut dreptul de proprietate a clădirii “ pentru neconcordante între descrierea constructiei din hotărârea judecătorească și cea din documentația tehnica din cartea funciară “
Ce pași trebuiesc făcuți pentru a intra in legalitate ? Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:20, 18 Martie 2022
Este procedura complexa care implica actualizarea documentatei constructiei,incheierea de proces verbal receptie finala,notarea la ocpi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa FarcasLiliana FarcasLiliana Buna ziua, M-ar interesa ceva detalii despre procesul de intabulare a unei case, acte, costuri etc. Multumesc mult. (vezi toată discuția)
Acte pentru casa construita fara autorizatie - cum o inregistres, pentru a putea face cadastru si intabulare pentru a vinde imobilul? atuxela atuxela Salut, In 1990 am cumparat un teren cu casa batraneasca 3 camere, specificanduse in actul de vanzare cum ca cladirea nu a fost contruita cu autorizatie. ... (vezi toată discuția)
”notare” vs intabulare laurentiubogdan laurentiubogdan Proprietarul unei case de vanzare mi-a explicat ca imobilul are ”intabulare pe teren si [i]notare[/i] pe casa”. Motivul ar fi ca, in autorizatie, ... (vezi toată discuția)