Florin Cornea a scris:
Ori n-aveti avocat ori avocatul e incepator , n-are curaj sau nu stie ce are de facut.Nu exista scuza ca nu-i spune politia ori nu-i da vreo dovada pentru ridicarea masinii.Pe de alta parte e greu de crezut ca politia , in mod nejustificat, s-ar preta la un astfel de abuz.Daca procurorul a emis o ordonanta de restituire trebuie sa aiba un motiv serios si are obligatia sa va comunice acea ordonanta sau macar o adresa in care sa mentioneze aceasta ordonanta.Exista o procedura scrisa care trebuie respectata si un avocat stie ce are de facut.Inclusiv plingere impotriva unei ordonante neintemeiate.Cautati un avocat specializat pe penal daca avocatul pe care il aveti este pasiv.
Multumesc pt raspuns. Tind sa cred ca a fost un abuz al politiei, dar am trecut peste pt faptul ca am vrut sa clarific situatia.in momentul predarii am primit un proces verbal de indisponibilizare, imediat ce am primit de la politist nr de dosar, avocatul a trimis cerere de custodie, cerere studiu dosar , la cateva zile a cerut o informare cu privire la stadiul dosarului, si cererea noastra de a se efectua o expertiza amanuntita pe cheltuiala noastra, ultima cerere a fost de audienta . Niciun raspuns, absolut nimic. Avocatul a spus ca nu poate intra la parchet pt situatia Covid. Nu stiu ce sa mai zic. Inclusiv informatia cu privire la cine este procurorul de caz e prin telefon de la politist. Pe cale oficiala, nimic.