avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie fara acord vecin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie fara acord vecin

Va salut! Vecinul din spatele casei, cu ceva timp in urma a trimis la mine pe un alt cunoscut pt a cere acordul meu in vederea construirii unei spalatorii self service, fiind o zona de case, rezidentiala. Am refuzat pt ca zgomotul cred ca va fi infernal. Acum vad ca totusi a inceput constructia , fara acord, si din cate am inteles de la un muncitor de-al lui, el ar fi facut o mica smecherie, cred eu ca a parcelat terenul care nu e mare, are aprox 500mp, si a vandut in acte o fasie de 2m latime probabil , si atunci a evitat sa ceara acordul meu. Se poate asa, este legal, ce as puteau eu sa fac? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2021
james777, utilizator
Cel mai recent răspuns: Babic@ , utilizator 18:16, 28 Iulie 2021
Disciplina în Constructi! Pe Raza sectorului în care aveți Domiciliu.
Mult noroc.

james777 a scris:

Va salut! Vecinul din spatele casei, cu ceva timp in urma a trimis la mine pe un alt cunoscut pt a cere acordul meu in vederea construirii unei spalatorii self service, fiind o zona de case, rezidentiala. Am refuzat pt ca zgomotul cred ca va fi infernal. Acum vad ca totusi a inceput constructia , fara acord, si din cate am inteles de la un muncitor de-al lui, el ar fi facut o mica smecherie, cred eu ca a parcelat terenul care nu e mare, are aprox 500mp, si a vandut in acte o fasie de 2m latime probabil , si atunci a evitat sa ceara acordul meu. Se poate asa, este legal, ce as puteau eu sa fac? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomot de la constructia unui supermarket mihalutza2003 mihalutza2003 As dori sa stiu carui institutii din Timisoara sa ma adresez in legatura cu galagia produsa de la constructia unui supermarket intr-o zona exclusiv ... (vezi toată discuția)
Ce conditii trebuie sa indeplineasca ridicarea unei constructii, fata de vecini dorelbaiu dorelbaiu Casa mea este o constructie de caramida, parter, tip vagon, avand calcanul pe hotarul cu proprietatea vecina, care este un spital. Aici, spitalul are o fasie ... (vezi toată discuția)
Constructie industriala in zona strict rezidentiala katalin77 katalin77 Buna ziua Ma confrunt cu o problema destul de dificila. Intr-o zona strict conform PUG si PUZ local rezidentiala, un individ a primit autorizatie de ... (vezi toată discuția)