avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Constructie industriala in zona strict rezidentiala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Constructie industriala in zona strict rezidentiala

Buna ziua
Ma confrunt cu o problema destul de dificila. Intr-o zona strict conform PUG si PUZ local rezidentiala, un individ a primit autorizatie de constructie pt o cladire industriala, unde dezmembreaza auto si tiruri, etc.
Desi zona nu este in CC Industriale ci doar in CC rezidentiala. In 2 luni in fata casei in care locuiesc pe aprox 2000 de m a aparut ditamai hala la care se adauga si zgomotul aprox nonstop pe care cei angajati il fac cu diferite dezmembrari si modificari la tot felul de tiruri. Desi am fost la primarie si am depus sesizare rasp. verbal primit a fost ca atata timp cat are AC asta este, Intrebarea mea este - ce se poate face in acest caz, in care primaria acorda AC pt un obiectiv industrial intr-o zona incadrata in rezidential. Se poate face acest lucru? Nu de alta dar cine stie cum ma trezesc maine si cu mai stiu eu ce betoniera sau altele . Multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua, este legală parcarea tirurilor într-un cartier ... mahufelicia mahufelicia Bună ziua, este legală parcarea tirurilor într-un cartier de case? Vizavi de locuința mea a cumpărat cineva un teren ( cu o casă) a demolat tot și de ... (vezi toată discuția)
Pensiune in zona de case wert3444 wert3444 Am un vecin care isi construieste o pensiune (cel mai probabil ca inca nu are toate autorizatiile necesare) intr-o zona de case. Este permisa construierea de ... (vezi toată discuția)
Teren proprietate cu sau fara puz grecudan1 grecudan1 Buna ziua. Am o mare problema si va rog sa ma ajutati. In decembrie am achizitionat un teren in suprafata de 1000 mp. Am asteptat sa treaca anul sa primesc ... (vezi toată discuția)