avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, este legală parcarea tirurilor într-un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, este legală parcarea tirurilor într-un cartier ...

Bună ziua, este legală parcarea tirurilor într-un cartier de case? Vizavi de locuința mea a cumpărat cineva un teren ( cu o casă) a demolat tot și de vreo doi ani și-a adus toate autovehiculele pe care le deține ( tiruri, remorci, platforme, tot felul de utilaje) se ocupa cu balciurile... Ziua și noaptea pornește tirurile producând un zgomot de nedescris. Repară la utilajele alea încontinuu, zgomot produs și de ei fiind de etnie. Rezolvarea pe cale amiabilă a dat greș, politia locală a dat din umeri. Un HCL a orașului zice că, nu au voie între blocuri cu mașini mai mari de 3.5t. dar nu specifică nimic de zone rezidențiale, adică cei de la blocuri sunt oameni, au drepturi, nu au voie să fie deranjați de tiruri, pe când eu da, fiind locuitor al aceluiași oraș. Cum e posibil în secolul ăsta să fie permis asa ceva? Totuși este un cartier de case, nu zonă industriala.. Mulțumesc.



Cel mai recent răspuns: mahufelicia , utilizator 18:29, 12 Mai 2023
Mulțumesc pentru răspuns, Dar eu sunt din Botoșani, nu avem așa hotărâre de consiliu... Teoretic ar trebui cumva să dau primăria în judecată... cred.

ynocentta a scris:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozit materiale de constructii in oras(zona rezidentiala) cafanu cafanu Buna ziua, As vrea sa supun dezbaterii un subiect care ma intereseaza in mod direct. Locuiesc in oras, intr-o zona de case(zona rezidentiala aflata in ... (vezi toată discuția)
Asociatie locatari vs companie privata sau de stat - intentare proces CatalinTataru CatalinTataru Salut, Situatia pe scurt. Am cumparat apt intr-un ansamblu rezidential nou , situat pe sos Berceni (unde iese metroul la suprafata) vis-a vis de DOOSAN - ... (vezi toată discuția)
Se poate obtine prin sentinta jud. suprainaltarea unui gard ? vecin abuziv care imi filmeaza si fotografiaza in curte? trazco trazco Acum 15 ani vandut apartamentul din centrul orasului, si mi-am luat un teren la sat unde mi-am incropit o gospodarie si un mic atelier de tamplarie. Din start ... (vezi toată discuția)