avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Activitate Ionut#

Activitate Ionut#

Mulțumesc pentru răspuns. Situația este reală. Atunci cum se poate obține autorizația dacă acordul nu este dat nici nu poate fi suplinit? In certificatul de urbanism spune că e nevoie de acord vecini.
Bună ziua, Vă rog să oferiți câteva sugestii pentru speță următoare: Instanța a suspendat dosarul de suplinire privi d acordului vecinului, pe motiv că vecinul care refuză acordul se află într-un alt proces de revendicare cu altă persoană și nu poate da acordul. Ce soluție vedeți?
Mulțumesc mult!
Bună ziua,

S-a acordat termen pentru " a face precizări referitoare la poziţia sa procesuală", conform încheierii de ședință într-un dosar privind anularea unei hotărâri arbitrale.
Vă rog să-mi sugerati care ar trebui să fie în acest sens poziția, dat fiind că cererea a fost făcută de către sotie, iar instanța de apel m-a citat și pe mine.
Mulțumesc
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Da, mă gândeam să transmit o declarație semnată în acest sens. Dacă aveți și alte sugestii vă rog.
Bună ziua,
Vă rog frumos sugestii față de următoarea situație.
După mai multe termene Curtea de apel a decis să pună pe rol un proces prin care soția vrea să anuleze o hotărâre a unui tribunal arbitral. Din fericire instanța de apel a înțeles că sunt probleme la modul în care s-au dat hotărârea arbitrală și a dispus repunerea cauzei pe rol. În acest context a decis și citarea mea. Însă, din păcate din cauza stării de sănătate și a ratei de infectare nu m-aș prezenta. Așadar, întreb, pot trimite o declarație cu ceea ce as susține și în instanță astfel încât să nu mă prezint?
Mulțumesc!
Mulțumesc frumos!

georgiana.td a scris:

Pentru a afla adresele de domiciliu ale unor persoane, va adresați Serviciului Evidența Persoanei de la domiciliul dvs. Atașati cererii încheierea de ședință de la instanta prin care vi se pune în vedere sa aflați adresele de domiciliu și o taxa de 1 leu pt. fiecare persoana căutată, și copie după cartea dvs de identitate.
După verificări, datele vor fi transmise direct către instanță.

Mulțumesc pentru raspuns. Deci, înainte de termen pot face o adresă privind concluzii scrise?


CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Cererea se putea completa modifica doar in interiorul termenului de apel.Puteti puncta aspectele respective în scris le numiti concluzii scrise dar dacă sunt motive noi de apel care nu au fost prinse în apelul formulat nu vor fi luate în considerare...

Apel-rugaminte procedura
Vă rog să mi spuneți dacă există posibilitatea ca la cererea de apel sa fie facute completări, înainte de termen(mai sunt 15 zile până la termen)? Sub ce formă?
Am impresia că ceva nu a fost punctat suficient de bine
Mulțumesc!.
Bună dimineața, mulțumesc pentru răspuns!
Cu siguranță voi lua legătura cu un specialist. Însă, înainte de asta incerc sa aflu ce presupune și dacă merită efortul.
Din acest motiv vă rog să mă ajutați asupra acestor chestiuni preliminare.
Daca pe unele dintre posibilele rude nici măcar nu le știm cum se procedează, care e procedura citării prin presă? Ce înseamnă, o dispune instanța sau o solicităm noi?
Mulțumesc!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Indicatii adresele din țară pe care le cunoașteți, ulterior instanța poate face adrese către diverse instituții,poate dispune citarea prin presa,numirea unui avocat curator care sa reprezinte interesele persoanelor respective etc.De aceea este bine sa va angajați avocat ca să nu vă bateti capul cu astfel de probleme si să nu.va ,,împotmoliti"inainte de a incepe procesul..

Îndeplinire procedura proces
Bună seara,
Vă rog câteva sugestii.
Pentru a fi atinsă procedura pentru uzucapiune am nevoie sa fac cerere în instanță împotriva mai multor rude care sunt împrăștiate peste tot in Romania și nu numai.
Cum pot îndeplini procedura dacă o serie de rude sunt de negasit sau nu mai știm mai nimic despre ele? Există vreo varianta pentru astfel de situații, cum ar fi anunț în MO sau altceva asemănător?
Mulțumesc!