Buna ziua,
Recent tata a achizitionat o masina pentru familie. In acte el este proprietar, implicit polita RCA se va face pe numele lui pentru transcriere.
Ca sa imi dea si mie masina si sa fim in regula in caz de fac(Doamne fereste) accident trebuie sa ma treaca si pe mine pe polita RCA la rubrica: adauga sofer aditional pentru a putea da polita RCA pagubitului?
Eu am permisul de un an iar tata de 34 de ani.
De asemenea prietena mea are voie sa o conduca? Daca face accident cu ea(Doamne fereste), accidentatul poate fi despagubit pe polita masinii trecute pe numele tatei? Prietena mea are permisul de mai putin de un an.
Am vazut ca atunci cand completam pe net datele pentru o polita RCA in vederea inmatricularii, puteam sa bifez daca proprietarul este si soferul, iar daca puneam nu si ma puneam pe mine sofer 1, iar pe prietana mea sofer 2, pretul pentru polita ramanea neschimbat, adica tot calculat pentru tata, iar daca puneam da si ma adaugam pe mine ca sofer 2, pretul ramanea la fel, calculat pentru tata, iar daca adaugam sofer 3 pe prietena mea, pretul politei se dubla.
Trebuie facut vreun vreun act ceva intre mine si tata, sau intre tata si prietena mea pentru a fi in regula in caz de accident?
Intreb toate acestea pentru ca legile se tot modifica peste noapte la noi in tara si nu am gasit nimic de actualitate.
Va multumesc pentru intelgere!
Am si eu o nelamurire legata de demisie si promovare. Eu lucrez la o multinationala si acum dupa un an de la angajare mi s-a impus promovare(relocare) pe alt post in care am experienta zero. Mi s-a dat de inteles ca daca nu accept postul oricum o sa fiu dat afara si daca nu ma adaptez la noul post la fel. Acum eu le-am comunicat ca mai am o luna pana la disertatie si i-am rugat frumos sa incepem cu job-ul de luna viitoare, dar nu vor sa asculte. Si acum au intervenit si probleme la master si mi s-a spus dupa atata timp ca nu le mai convine ce am facut pentru disertatie si sa o refac atlfel.Daca eu semnez contractul pentru noua functie si nu are clauze sa stau, poti sa imi dau demisia?