avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am si eu o nelamurire legata de demisie si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am si eu o nelamurire legata de demisie si promovare. ...

Buna ziua,

Am si eu o nelamurire legata de demisie si promovare. Eu lucrez la o multinationala si acum dupa un an de la angajare mi s-a impus promovare(relocare) pe alt post in care am experienta zero. Mi s-a dat de inteles ca daca nu accept postul oricum o sa fiu dat afara si daca nu ma adaptez la noul post la fel. Acum eu le-am comunicat ca mai am o luna pana la disertatie si i-am rugat frumos sa incepem cu job-ul de luna viitoare, dar nu vor sa asculte. Si acum au intervenit si probleme la master si mi s-a spus dupa atata timp ca nu le mai convine ce am facut pentru disertatie si sa o refac atlfel.Daca eu semnez contractul pentru noua functie si nu are clauze sa stau, poti sa imi dau demisia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 2 Martie 2021
Da, va puteti da demisia ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot combate restructurarea intr-un proces? ronin76 ronin76 Buna ziua. Lucrez la o multinationala intr-o pozitie de top management. Conduc un departament care sustine compania cu 70% din cifra de afaceri. Compania e pe ... (vezi toată discuția)
Concediere fara niciun motiv concret. Lorincz37 Lorincz37 Buna seara, Pe data de 31 aug m am angajat in cadrul unei firme. Dupa 3 interviuri unde eu aveam experienta in vanzari si marketing, mi s a spus ca sunt ... (vezi toată discuția)
Nelamurire legata in privinta pensiei alimentare nae2012 nae2012 Buna ziua. Am si eu o intrebare anul acesta am teriminat masterul la jumatatea lui iulie mai exact. si problema este ca am ramas cu el neterminat profesorul ... (vezi toată discuția)