avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nelamurire legata in privinta pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nelamurire legata in privinta pensiei alimentare

Buna ziua. Am si eu o intrebare anul acesta am teriminat masterul la jumatatea lui iulie mai exact. si problema este ca am ramas cu el neterminat profesorul respingadu-mi lucrarea...si trebuie sa-mi sustin iara lucrarea de disertatie in februarie...intrebarea mea este mai pot primi pensie pana atunci? se considera ca sunt inca in continuare de studii? tind sa precizez ca nu am implinit inca 25 de ani...
si inca o intrebare am terminat la jumatatea lui iulie am primit pensia la jumatatea lunii iulie..as mai putea sa mai primesc inca o luna? Merci!
Cel mai recent răspuns: nae2012 , utilizator 22:49, 27 Iulie 2013
Nu, nu mai puteti primi pensie, la filalizarea studiilor. Nu conteaza daca amanati lucrarea de disertatie sau nu.
inteleg...si as mai putea primi o luna? ca mama mea sustine ca s-ar putea...nu stiu cum se calculeaza termenele in privinta pensiilor de alimentare
Scrie in hotararea instantei pana la ce data primiti pensie?

asta nu stiu...ar trebui sa ma uit..
Ultima modificare: Duminică, 28 Iulie 2013
gi-jane2, moderator
Nu cred ca scrie altceva decat ca va plati pana finalizati studiile si pana la ce varsta maxim.
Daca tatal e salariat si primeste salariul pe iulie in august, s-ar putea s aprimiti si luna urmatoare.
Nu cred ca mai aveti drept de intretinere, nu va mai duceti la scoala asa ca va puteti angaja.

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de ccc daca ma inscriu la feg? SimonaIo SimonaIo Buna seara! Ma adresez dvs in speranta unui raspuns concret. Ma aflu in urmatoarea situatie: urmeaza sa nasc pe data de 28 oct anul curent. Am absolvit in ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere jenip1 jenip1 Bună seara! Fiul meu de 25 ani ă terminat cursurile la zi - master- în iunie ă susținut dizertație . A primit pensia de intretinere si luna aceasta , ... (vezi toată discuția)
Universitate de stat utilizator000 utilizator000 Buna seara. Sunt inscrisa la master la o universitate de stat din romania si in iulie ar trebui sa sustin examenul de disertatie. In regulamentul facultatii ... (vezi toată discuția)