avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Universitate de stat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Universitate de stat

Buna seara. Sunt inscrisa la master la o universitate de stat din romania si in iulie ar trebui sa sustin examenul de disertatie. In regulamentul facultatii este precizat faptul ca trebuia sa se comunoce studentilor o lista cu temele de disertatie si profesorii coordonatori inca din luna februarie. Din aceasta lista ar fi trebuit sa ne alegem temele. De asemenea, regulamentul precizeaza ca temele de disertatie se aproba de catre consiliul facultatii inainte de data de 30 octombrie a anului universitar. Am citit toate hotararile consiliului care au fost publicate pe site-ul facultatii si am constat ca facultatea la care sunt inscrisa a aprobat teme de disertatie pentru tote programele de studii, mai putin cel la care sunt inscrisa. Am intrebat secretariatul si decanul despre aceasta lista si raspunsul pe care l-am primit este ca nu sw stie nimic despre lista pe care ar fi trebuit sa o comunice srudentilor. Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie? Cui as putea sa ma adresez? Multumesc
Cel mai recent răspuns: utilizator000 , utilizator 23:47, 8 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examenul la o disciplina pot sa il sustin si la o alta universitate? popavasile popavasile Buna ziua. sunt student ultimul an, am ratat deja sustinerea licentei de vara din cauza unui examen la un profesor exagerat de exigent (nu vad rostul unor ... (vezi toată discuția)
Fals - marire medie la universitate student02 student02 Buna ziua, Sunt student la o universitate, la master. Recent s-au afisat listele cu bursierii, iar pe lista, un coleg de-al meu era trecut cu media 9.50. ... (vezi toată discuția)
Ce presupune masterul in cariera judiciara? sbdcl sbdcl ce presupune masterul in cariera judiciara mai exact?mersi (vezi toată discuția)