avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de CCC daca ma inscriu la FEG?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de CCC daca ma inscriu la FEG?

Buna seara!
Ma adresez dvs in speranta unui raspuns concret. Ma aflu in urmatoarea situatie: urmeaza sa nasc pe data de 28 oct anul curent. Am absolvit in iunie 2015 Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, iar lucrarea de licenta am sustinut-o in februarie 2016. Asadar in ultimii 2 ani de zile nu am studiat timp de 12 luni, intrucat am absolut in iunie 2015.
As dori sa stiu daca ma pot incadra cumva pe lista beneficiarilor de CCC daca m-as inscrie la scoala postliceala FEG ? Sau la studii de master in Iasi, la zi? Problema cu masterul ar fi ca inscrierile s-au desfasurat in iulie, probabil va mai fi o sesiune de inscrieri in septembrie,insa nu stiu daca au mai ramas locuri bugetate. Daca as intra la taxa as mai putea beneficia? Si odata ce ma inscriu, trebuie sa frecventez cursurile timp de 2 ani de zile si sa sustin lucrarea de disertatie ? Ma gandesc ca daca nu frecventez mi se retrage dreptul la indemnizatie.
Va multumesc pentru timpul acordat si astept un raspuns.
Ultima modificare: Luni, 7 August 2017
SimonaIo, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru eleva la postliceala lauramateescu lauramateescu Buna ziua, sunt insarcinata in 39 saptamani, am 25 ani si sunt eleva la postliceala la cursuri de zi, scoala de stat. Data probabila a nasterii este 28 iunie ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pavalsimona pavalsimona Buna ziua! As avea nevoie de un sfat! Sunt insarcinata si conform doctorului, ar trebui sa nasc pe la sfarsitul lunii septembrie. Mentionez ca sunt in al ... (vezi toată discuția)
Ordin 295 din 5 feb 2007 Studentu Studentu are cineva un linc catre aceasta lege " ORDIN nr.295 din 5 februarie 2007 al ministrului educaţiei şi cercetării privind cadrul general de organizare a ... (vezi toată discuția)