avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Activitate toioo197

Activitate toioo197

Buna ziua. In urma cu o saptamana si jumatate am fost oprit de un echipaj de politie pentru un control, in urma controlului unul dintre politisti a constatat ca as avea trusa si extinctorul expirate, acest lucru fiind zis doar politistei care a intocmit PV-ul, adica cineva a vazut "neregula" si altcineva a aparut pe PV. Aici vine partea interesanta, in PV numarul de inmatriculare a fost scris gresit, in loc de I fiind scris un T mare si lat, ca sa eliminam din start ca e o greseala vizuala. Bun, astazi am platit amenda si m-am mai uitat o data pe trusa, surpriza, trusa era valabila, data fabricatiei fiind 2018 cu termen de valabilitate de 48 luni, iar agentul constatator nu s-a uitat la data, s-a uitat pe AVIZ care sarea in ochi pe capacul trusei, termenul de valabilitate fiind scris mai mic pe o parte a trusei. Pe moment n-am verificat pentru ca am fost grabit efectiv de politisti si am mers pe profesionalismul lor, am cerut si PV-ul sa-l vad dar nu mi s-a prezentat. Mai e de facut ceva dupa ce am platit amenda? Mi-am achizitionat si o alta trusa imediat dupa amenda, nestiind ca aia era inca valabila si ca a fost o greseala.