avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PV scris gresit, nefondat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PV scris gresit, nefondat

Buna ziua. In urma cu o saptamana si jumatate am fost oprit de un echipaj de politie pentru un control, in urma controlului unul dintre politisti a constatat ca as avea trusa si extinctorul expirate, acest lucru fiind zis doar politistei care a intocmit PV-ul, adica cineva a vazut "neregula" si altcineva a aparut pe PV. Aici vine partea interesanta, in PV numarul de inmatriculare a fost scris gresit, in loc de I fiind scris un T mare si lat, ca sa eliminam din start ca e o greseala vizuala. Bun, astazi am platit amenda si m-am mai uitat o data pe trusa, surpriza, trusa era valabila, data fabricatiei fiind 2018 cu termen de valabilitate de 48 luni, iar agentul constatator nu s-a uitat la data, s-a uitat pe AVIZ care sarea in ochi pe capacul trusei, termenul de valabilitate fiind scris mai mic pe o parte a trusei. Pe moment n-am verificat pentru ca am fost grabit efectiv de politisti si am mers pe profesionalismul lor, am cerut si PV-ul sa-l vad dar nu mi s-a prezentat. Mai e de facut ceva dupa ce am platit amenda? Mi-am achizitionat si o alta trusa imediat dupa amenda, nestiind ca aia era inca valabila si ca a fost o greseala.

Alte discuții în legătură

Amenda trusa medicala si stingator cu termen de valabilitate expirat dorely dorely Buna ziua ,am o problema cu un proces verbal si vreau cu stima sa va intreb daca ma puteti ajuta cumva.Este o amenda pentru ca am avut trusa medicala si ... (vezi toată discuția)
Amenda trusa de prim ajutor simion_adrian1982 simion_adrian1982 Buna ziua, In urma cu 2 saptamani am fost oprit de un agent de circulatie la ora 23 in localitatea unde locuieste tatal meu. Acesta mi-a cerut actele la ... (vezi toată discuția)
Contestare contraventie neprezentare rca documente auto DlOanta DlOanta Buna ziua, Doresc sa stiu daca este fondata(ce sanse de castig) contestatia contraventiei pentru neprezentare polita RCA catre agentul de politie, ... (vezi toată discuția)