Nu ai precizat de cat timp lucrezi acolo.Multi patroni au inceput sa mearga pe premisa:"Dau mult de munca la inceput sa vad cat rezista". Poate fi si cazul tau si mai tarziu sa numai fie asa.In primul rand cere o fisa a postului pe care presupun ca nu ai inca, iar abia dupa cred ca poti vorbi de ore suplimentare sau marirea salariului.
Daca vei vorbi acum si vrea sa te tina in firma va negocia cu tine dar iti va mai da si altceva de treaba pentru a recupera marirea salariului
Eu sunt plecat de acum peste 2 saptamani de la firma dar pe saptamana asta trebuia sa se dea lichidarea. Ideea era ca pe langa ce avea sa-mi dea trebuia sa-mi plateasca si 2 saptamani de concediu, deci ar depasi ce am luat la avansa.daca nu vrea cum pot eu dovedi acele zile de concediu sau ca trebuie sa-mi mai dea bani.sincer mai putin ma intereseaza banii insa nu sunt primul din firma aceea care pateste asta si as vrea sa-i pot dovedi ca nu traim in padure si fiecare face ce vrea
Fostul angajator desi am plecat de acolo cu demisie cu preavizul legal de 15 zile si la postul care-l ocupam nu aveam la ce sa apara probleme in fisa de lichidare deci nici la lichidarea care ar trebui sa o iau ma tot amana. La un moment dat mi-a spus sa-l reclam la ITM daca nu-mi convine. Problema mai este ca eu aveam pe cartea de munca mult mai putin decat luam(sub jumate) si daca s-ar lua legal salariul de pe cartea de munca acei bani eu i-am luat la avans. Ce se poate face?