avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Activitate Roberta02

Activitate Roberta02

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc frumos din suflet .
Bună, am mare nevoie de câteva sfaturi sau răspunsuri
Sunt extrem de panicată si nu stiu ce anume se poate întâmpla în cazul meu.
Pe data de 03.03.2020 am intrat in kaufland cu ideea de a cumpăra mâncare pentru animalul meu de companie , între timp stiind că nu mai aveam bani pentru a cumpăra si altceva, am ajuns la concluzia de a încerca să fur ...asta am și făcut..
Sunt la prima abatere , am vârstă de 18 ani și tot ce am furat au fost câteva alimente , o cremă si un șampon totul în valoare de 109 lei .
( Bunurile , au fost restituite în întregime fără urmă de deteriorare .)
Am fost prinsă de paznicul magazinului , am declarat si mi-am asumat furtul iar mai apoi m-a condus într-o cameră unde mi s-a spus să astept . .
Paznicul a sunat la poliție iar când domni au ajuns, am recunosc și față de ei tot ce s-a întâmplat si motivul pentru care am furat. ( am rămas singura de la vârsta de 17 ani , mama mea a decedat iar cu tatal nu pastrez legatura ) apoi
am fost condusă la secție unde am stat cateva ore bune până au terminat de scris declarația pe care am semnat unde am recunoscut totul și am specificat faptul că regret fapta făcută.
Am fost dusă într-o altă încăpere unde un polițist presupun cu câteva grade mai sus mi-a spus că va face in așa fel in cât sa nu mi se păteze cazierul fiindcă sunt prea tânără sa imi stric viitorul , a menționat că voi fii urmărită sau ceva de genul și că mă va suna pentru a primii mai multe detalii. ( menționez și faptul că sunt angajata cu forme legale de aproximativ o lună de zile .)
Tot ce vreau sa stiu este , ce se va întâmpla de acum încolo?
Ce pedeapsă voi primii și pentru ce anume voi fii sunată?
Vă mulțumesc frumos , astept orice raspuns din partea voastră