avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Activitate Yoana81

Activitate Yoana81

Da mulțumesc , am citit și într-adevăr face parte din dispozitiv medical implantabil pt ca este confecționat dozat și dotat de seringa . Acum trebuie sa ma informez in aceasta direcție .
Da mulțumesc , am citit și într-adevăr face parte din dispozitiv medical implantabil pt ca este confecționat dozat și dotat de seringa . Acum trebuie sa ma informez in aceasta direcție .
Buna ziua și in primul rând mulțumesc de pe acum pt răspunsuri . Actual eu sunt stabilită in Italia . Mi se oferă ocazia sa ma întorc in România ca distribuție de un supliment alimentar injectabil( parafarmaceutice )Acesta este deja distribuit in România dar in alta zona . Nu e vorba de cantități mari deci nu este nevoie de depozit sa zic așa , iar eu aș face doar ca intermediar . Prezint produsul , il primesc prin curier din Italia și îl distribui mai departe la persoanele cu care reușesc sa colaborez . As dorii sa aflu ce fel de firma trebuie sa deschid in aceasta categorie . Am citit și alte sfaturi între PFA , individuală , SRL dar sunt foarte indecisa . Va mulțumesc