avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Distribuție supliment alimentar ( parafarmaceutice )
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Distribuție supliment alimentar ( parafarmaceutice )

Buna ziua și in primul rând mulțumesc de pe acum pt răspunsuri . Actual eu sunt stabilită in Italia . Mi se oferă ocazia sa ma întorc in România ca distribuție de un supliment alimentar injectabil( parafarmaceutice )Acesta este deja distribuit in România dar in alta zona . Nu e vorba de cantități mari deci nu este nevoie de depozit sa zic așa , iar eu aș face doar ca intermediar . Prezint produsul , il primesc prin curier din Italia și îl distribui mai departe la persoanele cu care reușesc sa colaborez . As dorii sa aflu ce fel de firma trebuie sa deschid in aceasta categorie . Am citit și alte sfaturi între PFA , individuală , SRL dar sunt foarte indecisa . Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:59, 8 Martie 2021
daca dvs veti factura produsul catre client, sunteti comerciant si nu intermediar (codul CAEN). In al doilea rand, suplimentele alimentare nu sunt injectabile. acestea se numesc dispozitive medicale si nu se pot vinde in farmacii, ci direct cabinetelor practicienilor licentiati (terapeuti, medici, stomatologi, etc).
ca sa puteti face diferenta, iata doua link-uri: [ link extern ] ,
respectiv [ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 7 Martie 2021
adriandimitriu, utilizator
Da mulțumesc , am citit și într-adevăr face parte din dispozitiv medical implantabil pt ca este confecționat dozat și dotat de seringa . Acum trebuie sa ma informez in aceasta direcție .
Da mulțumesc , am citit și într-adevăr face parte din dispozitiv medical implantabil pt ca este confecționat dozat și dotat de seringa . Acum trebuie sa ma informez in aceasta direcție .
iata cine va autorizeaza: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse marcate ce iuli3098 iuli3098 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o lista a produselor care trebuie marcate obligatoriu CE, sau ce particularitati trebuie sa aiba un produs ca sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma producere sapun natural Valeriano Valeriano Buna ziua. Intentionez sa-mi deschid o mica afacere si anume, produceea si comercializarea sapunului natural. Pentru aceasta as dori sa stiu care este ... (vezi toată discuția)
Poti sa cumperi de la farmacie si 1 capsula de nurofen sau trebuie ... Andreea Vogue Andreea Vogue Poti sa cumperi de la farmacie si 1 capsula de nurofen sau trebuie sa cumperi toata cutia? Daca mergeti la farmacie si doresti sa cumperi doar 1 capsula de ... (vezi toată discuția)