avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Activitate Tamo

Activitate Tamo

Buna ziua .Si eu intampin probleme cu Acilfov (Apa si canal Ilfov.Am cumparat un apart in Bragadiru in 2014.Am facut contractul la notariat fostul proprietar achitand facturile restante la utilitati si declara in contract ca sunt achitate .Merg la apa canal sa fac contractul cu ei ptr ca pusesem si apometre fara sa ma mut inca ptr ca treb renovat.Ei ma pun sa platesc niste facturi din 2013 cu toate ca nu mi se cuveneau ..500 de roni .Apoi plec din tara 11 luni cu cerere facuta ,si cand vin ma mai trezesc cu 500 de lei de plata .Merg la caserie le explic fac o cerere din nou sa spun ca nu am locuit cu poze dupa apometre etc .Nu-mi accepta directorul imi zice sa fac sesizare .Fac sesizare trimit email-uri cu poze dupa apometre dupa contracte chitante etc .nu primesc nici un raspuns doar ma suna o doamna care zice sa o contactez pe wathapp si sa-i trimit poze acolo ... Mai platesc iarasi facturi si jar o iau de la capat .Acum nu sunt in tara am anuntat ca plec administratorul fiind vecinul meu vede cand vin si plec a confirmat si iar imi vin facturi de 50 roni si 150 deja sunt 790 de lei dar eu sunt plecata...Dati-mi un sfat va rog