avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate anishoara 7

Activitate anishoara 7

Nu, parintii nu mai traiesc, am ramas eu si sora mea , din 4 frati.....Dupa succesiunea dupa parinti, a urmat cea dupa un frate....si acum a mai decedat un frate....din 4 frati am ramas doua surori si sotia ultimului defunct, care mi a lasat mie prin testament,partea lui din casa din casa parinteasca...
In mod sigur nu va fi de acordn nu prea ne intelegem, nici fratele meu nu se intelegea cu ea, de aceea am facut acel testament..
Nu, a locuit in casa lor, impreuna cu sotia, fara nici un aport in plus.....doresc sa fiu cat de cat informata pentru momentul in care se v a face succesiunea dupa el....in caz ca sotia nu este de acord cu testamentul....pentru ca un notar mi a precizat ca acest testament nu prea are valoare...citez:''nu suntem in America''....
Buna ziua! Fratele meu , casatorit de mai mult de 20 de ani, nu are copii, mi a lasat prin testament partea lui de mostenire. Precizez ca locuinta in cauza este a parintilor nostrii in care locuim. Am fost 4 frati, au decedat 2, dupa primul s a facut succesiunea...si urmeaza sa se faca succesiunea la care am acest testament. Ma ajuta cu ceva acest testament in detrimentul sotiei fratelui meu?