avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Activitate pizzaSmile

Activitate pizzaSmile

cale de impacare nu mai este !!!!! va multumesc enorm pt ajutorul, si timpul acordat.
numai bine tututror
luni dimineata....a venit la mine pe scara....si a taiat firul de la internet/televiziune prin cablu cu un patent. acum...din cate inteleg ma ameninta ca o sa faca niste hackuieli pe internet..si o sa le faca in asa fel incat sa ma scoata pe mine vinovata.
nuj cum o sa faca asta...dar il cred in stare...stiu ca e un fel de hacker..iar eu in domeniul asta nu stiu deloc cum sa ma apar! mi-a precizat,....si ca a trimis niste poze sexy cu mine unor prieteni pe internet.
eu vreau sa stiu exact ce dovezi trebuie sa strang ca sa ma duc la politie cu ele. astfel incat cand ajung acolo...sa fiu credibila si sa nu ma trimita acasa cum am venit.
va salut pe toti! am ajuns aici in incercarea de a gasi o solutie problemei care ma framanta de ceva timp . am avut o relatie de 4 ani. acum ne-am certat, iar el ma tot ameninta ca va posta pe internet niste poze mai sexy cu mine, sau ca le va imprima, apoi imprastia prin oras, cat de legala este chestia asta?
amenintarile le face prin sms, pt ca nu i-am mai raspuns la telefoane. deci dovada o am pe tel. apoi azi...a urmat un sms...cum ca de maine "pentru mine urmeaza iadul pe pamant" si ca "o sa fiu cautata de cei de la politie" pentru ce....habar nu am.....acum,mi-am schimbat nr de tel,si stau in suspans si ma intreb ce o sa urmeze....
exista o cale prin care legea ma poate ajuta sa scap de el????? sau makar o cale sa il linistesc, pentru ca nu se poate vorbi omeneste cu el.
va multumesc anticipat