au incasat niste bani pentru care nu presteaza nimic si au tupeul sa ne spuna ca noi dam dovada de rea vointa. Noi am muncit pentru acea suma de bani pe care le-am oferit-o ca avans.
Pai daca ei nu erau liberi la data la care am ales noi sa reprogramam, nu avem ce sa facem cu el. Problema este ca ei considera rea vointa pentru ca ne-au oferit undeva la 10 date in 2021 la care sunt liberi iar noi alesesem alta data. Ni s-a propus sa il folosim noi sau altcineva la alte evenimente dar am refuzat.
Avocat Neagu Elena a scris:
Voucherul nu îl puteati folosi in anul 2021 pentru noua reprogramare?
Ba da, avem contract si factura primita pentru avans.
Ei ne-au spus ca, cf contractului:
Rezilierea prezentului contract la cererea beneficiarului nu va avea nici un efect asupra obligaţiilor deja scadente intre părţile contractante. Avocat Neagu Elena a scris:
Reprogramati evenimentul ca sa nu pierdeți avansul.
Probabil ca nu aveti un contract încheiat cu ei astfel incat sa putem discuta punctual pe clauzele contractuale.
Buna ziua,
Am semnat un contract cu o formatie pentru luna septembrie 2020. I-am instintat in luna mai ca datorita pandemiei vom muta data evenimetului in 2021 si am solicitat returnarea avansului. Ne-au oferit alte datele libere pe care le-am refuzat si un voucher de valoarea avansului pe care iarasi l-am refuzat. Nu vor sa ne retuneze avansul pe motiv ca in septembrie 2020 evenimentele au fost permise dar nu vor sa inteleaga ca eu nu puteam organiza cu 50 de persoane o nunta. In contract scrie ca avansul nu se returneaza daca beneficiarul renunta la contract. Ce pot face pentru a imi primi avansul inapoi?