avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate IulianaV78

Activitate IulianaV78

adriandimitriu a scris:

daca masina nu a fost scoasa din evidentele fiscului si trecuta pe numele cumparatorului, ea figureaza inca la dvs. ce informatii vreti sa va dea fiscul? el nu va vinde nimic, doar vrea sa execute o datorie. pe care o puteti contesta in instanta.

Dupa 20 de ani fiscul s a gandit sa trimita o factura pe toti anii fara detalii , impozit pe mijloace de transport ! Nimic altceva
Nu vedeti eroarile create de acesti indivizi
Ce avocati santeti aici sau impartiti opinii
?Eu am timp sa merg in instanta pentru acesti incompetenti ? Pe bune asta e solutita?
Si voi la fel ca si ei ! Va pierdeti viata prin instanta in loc sa schimbati aceate mizerii de sisteme. E o chestie de 5 min dovada ca nu posed asa ceva.
Somatii dupa 18 ani ? Iar pe factura nu este nicio informatie in afara de. numele meu , adresa etc,
mijloace de transport , nu model , nr masina ce ar trebui sa apara,doar asta si anii din 2002 pana in 2021 sant cam 10 pagini au trimis. Niste imbecili
Masina a fost vanduta .Cineva inca foloseste din cate am auzit masina ptr ca a luat amenzi pe care le ar fi platit,dar impozitul a venit pe numele meu dupa aproape 18 ani. Eu nu am condus masina , nici nu am avut carnet de conducere in Ro. Nu am primit nimic timp de atatia ani.Deci este ceva gresit cu acesti indivizi de la ANAF

adriandimitriu a scris:

mama dvs a platit impozitul? probabil ca au venit somatii si in anii trecuti

Masina a fost vanduta
Buna ziua
Locuiesc in afara Romaniei din 2002
Mama a avut o masina pe numele meu pe care a vandut-o in 2004, acum in 2021 am primit somatie de la ANAF ca am de platit impoItul pe acea masina dar fara detalii , pe factura scrie doar mijloace de transport. Au trimis 7 pagini din 2004 pana in 2021... Cum este posibil asa ceva? Cum de fac asemenea abuzuri? La politie i-au spus ca pe masina respectiva este altcineva dar nu ii pot furniza informatia si sa mearga la Udristei. Deci ce se poate face in acest caz? Eu sant la 10 mii km distanta iar mama mea este pensionara deci ii este greu sa se plimbe de la Ana la Kaiafa iar eu risc sa viu data la recuperatori si sa mi se strice istoricul de credit.